Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakasrekisteri

Tämä on t:mi  Kaisertin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste asiakasrekisteristä. Laadittu 2.5.2018. Päivitetään tarvittaessa.

 

Rekisterinpitäjä

T:mi  Kaisert
Haapasentauksentie 18
79690 Kaitainen

info@tuhkaamokaisert.fi

P. 045 201 8877

Y-tunnus 2336281-3

 

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Matti Luukkonen
Haapasentauksentie 18
79690 Kaitainen

matti.luukkonen@pp3.inet.fi

P. 045 316 7601 

 

3. Rekisterin nimi

T:mi Kaisertin asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

-Sopimus
-Laki
-Rekisterinpitäjän oikeutettu etu


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin.
Tietoja ei käytetä profilointiin.

 

 5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: Yritys/organisaatio, henkilöiden nimet, yhteystiedot, tiedot ostoista, myynneistä, laskutuksesta ja muut asiakassuhteeseen liittyvät tiedot.

Tiedot säilytetään asiakassuhteen ollessa voimassa ja tapauskohtaisesti riittävän ajanjakson sen jälkeen kirjanpidollisten, takuu ym. vastuuasioiden toteamiseksi tarvittaessa. 

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille sopimatta asiasta erikseen.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä käsitellään asianmukaisella huolellisuudella. Tiedot suojataan palvelimella ja ajantasaisesta tietoturvasta huolehditaan. Mahdolliset paperiset kopiot ja muistiot arkistoidaan lukittavaan kaappiin ja hävitetään säilytysajan jälkeen polttamalla. 

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Niiltä osin kun rekisterissä on keskeneräisiä asioita, ei pyyntöä voida toteuttaa, ennen kuin ne on hoidettu.

 

 

Kaitaisissa 2.5.2018